CESTOVINY SO ŠAMPIŇÓNOVOU OMÁČKOU

24.02.2020

Hríbovú omáčku na cestoviny mám veľmi rada. A keď nie sú pravé huby, postačia aj šampiňóny. Keď sa však duchutia touto zmesou, ktorá obsahuje zväčša práve sušené huby chutí na nerozoznanie.


200 g celozrnné cestoviny, 1 balenie KOTÁNYI zmes s hubami, 2 PL olivový olej, 200 g šampiňóny, 1 PL maslo, voda z cestovín, 200 g šľahačková smotana, soľ, čierne korenie, pažítka


Na oleji si orestujeme cibuľku, pridáme pokrájané šampiňóny a mierne orestujeme. Pridáme koreniacu zmes a zalejeme smotanou. Necháme mierne zredukovať, prípadne dochutíme a na záver pridáme kúsok masla na zjemnenie. Do omáčky pridáme už uvarené cestoviny a všetko spoju zamiešame. Môžeme dozdobiť pažítkou.

© 2020 skatulkavkuchyni
Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky